slider_Axereal_group
Helyi és nemzetközi
jelenlét

Keresés

A csoport

Kik vagyunk?

Champs à renseigner
Texte

 

Az Axereal egy vezető mezőgazdasági és élelmiszeripari szövetkezeti csoport, amely Franciaországban és nemzetközi szinten is jelen van, gabonát vásárol fel a gabonafélék feldolgozására szakosodott a maláta-, malomipari és állattenyésztési piac számára.

Az Axereal 4,5 millió tonna gabonát vásárol fel és értékesít, 11 000 gazdálkodót és közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat, forgalma pedig megközelítőleg 5 milliárd euró.

Champs à renseigner
Image standard
Who we are

A mezőgazdasági és élelmiszeripari átmenet szereplője

Champs à renseigner
Texte

Küldetésünk: hozzáadott értéket teremteni a régió mezőgazdasági termelőinek mezőgazdasági termeléséhez a fenntartható és versenyképes iparágak fejlesztésével, valamint értékteremtéssel az egész agrár-élelmiszeripari láncban, a termelőktől a fogyasztókig.

Célunk: hozzájárulni a minőségi élelmiszerellátás fejlesztéséhez, azáltal, hogy a mezőgazdasági átmenet egyik főszereplőjeként pozícionáljuk magunkat.

Az Axereal mezőgazdasági tevékenységét az egyik legfontosabb európai gabonatermelő régió szívében fejleszti. Területe 16 megyére terjed ki. 

Telephelyeink

Champs à renseigner

Csoport modell

Champs à renseigner
Texte

huhu
Az Axereal szilárdan a fenntartható növekedés útjára lépett és minden eddiginél elkötelezettebben szolgálja mezőgazdasági termelőit, vásárlóit és fogyasztóit.

Az elmúlt évben tapasztalt külső hatások ellenére (a koronavírus-válság és a kihívásokkal teli időjárás miatt) a szövetkezeti modell továbbra is bizonyítja jelentőségét.

Strategy

Champs à renseigner
Texte

Our video annual report presents the Group's strategy (in English)

Vidéo
Texte

Download the Axéréal Group leaflet: HERE