Services
Partnerek támogatása
és közös előrelépés

Keresés

Szolgáltatásaink

Gabonakereskedelem

Champs à renseigner
Image standard
Export of grains
Champs à renseigner
Texte

A Gránit Mezőgazdasági Kft. kereskedelmi tevékenysége kezdetben kizárólag árpakereskedelemmel foglalkozott, de azóta ez a tevékenység kibővült, és a termékpaletta is nagymértékben bővült. Jelenleg az Axereal Hungary Kft., a Granit Agriculture Kft. jogutódja gyakorlatilag minden növényt kínál a portfóliójában.

A forgalmazott termékeinket közúton, vasúton és vízi úton is szállítjuk. Végfelhasználó partnereink jellemzően európai célállomásokon találhatók. Fő exportországaink Olaszország, Románia, Németország, Ausztria, Horvátország, Lengyelország és Szlovénia.

Magyarországon lévő partnereinktől gyűjtjük a gabonát, mind az Axereal termeléséből, mind a szabad piacról, hogy a legjobb fajtákat értékesítsük végfelhasználó partnereinknek. Célunk, hogy megfelelő mennyiségben, minőségben és időben szállítsuk őket.

Fontos exportáramlatokban veszünk részt

Champs à renseigner
Texte

Olyan kiváló minőségű árukat kínálunk, mint az árpa, kukorica, búza és szója.

Partnereink számára a hagyományos árucikkektől eltérő, hozzáadott értéket képviselő megoldásokat és egyedi programokat tudunk nyújtani. Olyan különleges termékeket kínálunk, mint a waxy kukorica, a durumbúza vagy a magas erukasavtartalmú repce (HEAR).

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett - Fedezze fel tanúsítványainkat

Rugalmas árképzési módszereket, fizetési és szállítási feltételeket biztosítunk

Célunk, hogy hidat képezzünk a gazdálkodók és a végfelhasználók között

Silók

Champs à renseigner
Texte

Az Axereal Magyarország rendelkezik és bérel silólétesítményeket a partnereinktől származó termékek tárolására. Tulajdonképpen négy különböző gabonatárolási kapacitással rendelkező helyet kínálunk az ország stratégiai fontosságú mezőgazdasági pontjain elosztva.

Image lien
Silo Miske
Image lien 2
Dombovar silo
Image lien 3
Enying
Image lien
Agard
Image lien 2
Nagykanizsa

Agronómiai szolgáltatások

Champs à renseigner
Citation

 

Kollégáink mindig naprakész információkkal és tudással állnak rendelkezésre a partnereink számára, elsődleges céljuk, hogy egy kölcsönös bizalmi kapcsolatot tudjanak kiépíteni. Cégünk területi képviselői szem előtt tartják a partnereink igényeit és a lehető legjobb fajtát és a hozzátartozó technológiát javasolják.

 

Champs à renseigner
Image standard
Grain collect
Champs à renseigner
Texte

Kérdés esetén a gazdák a növénytermesztési szakértőnkhöz fordulhatnak, aki a naprakész és legjobb tudása szerint segít a sikeres és jövedelmező növénytermesztéshez.