Jogi közlemény

Szerkesztő

Cégnév: Axereal Hungary Kft.

Cím: 1123. Budapest, Nagyenyed u. 8-14. I. em.

Telefonszám: 0612134151

Cégjegyzékszám: 01 09 873793

Publikációs igazgató: Mikael Choliere

Hosting

Cégnév: Axereal Hungary Kft.

Cím: 1123. Budapest, Nagyenyed u. 8-14. I. em.

Telefonszám: 0612134151

Felhasználási feltételek

A www.axereal.hu weboldalt az Axereal Hungary Kft. (Axereal) üzemelteti. A weboldal használatának megkezdésével a felhasználó elfogadja a weboldal használatának alábbi feltételeit. A weboldalon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Axereal kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A weboldal, illetve annak tartalma, vagy annak bármely részlete (különösen: fényképfelvételek, a honlap elrendezése, szöveges tartalom) szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Axereal jogosult. Az Axereal logó és cégnév, illetve a honlapon található márkanevek az Axereal kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, használatára harmadik személy kizárólag az Axereal előzetes írásbeli engedélyének birtokában jogosult.

Az Axereal előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmát vagy annak részeit, illetve a honlapon található bármely fotót, szöveges tartalmat, védjegyet vagy márkanevet használni, módosítani, tárolni, azokon bármilyen jogot alapítani, vagy bármely egyéb módon felhasználni.

A megjelentetett információk nem minősülnek szakmai tanácsadásnak. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért az Axereal nem vállal felelősséget.

Az Axereal a vonatkozó kötelező erejű jogszabályok által megengedett maximális mértékig kizárja felelősségét azért, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldalhoz, illetve az ott elérhető információkhoz, dokumentációkhoz, vagy más írott anyagokhoz való hozzáférésből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Axereal kifejezetten kizárja.

Az Axereal fenntartja a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse.

A weboldal használatával kapcsolatos, itt nem szabályozott kérdésekben a magyar jog vonatkozó rendelkezései irányadók.