slider_axereal_Hungary
Klimatikus viszonyainknak megfelelő
fajták kifejlesztése és kiválasztása

Keresés

Magyarország

Rólunk

Champs à renseigner
Texte

Az Axereal 2002 óta tevékenykedik Magyarországon, amikor megalapította kereskedelmi központját, kezdetben Granit Agriculture Kft. néven. A csoport 2006-ban a dunaújvárosi malátagyár megvásárlásával folytatta terjeszkedését az országban, amely ma már a Boortmalt, az Axereal csoport malátaágazatának tulajdonában van.  

A 2015-ben Axereal Hungary névre átkeresztelt cégünk a közép-európai zóna bővülését követően ma már sörárpa, búza, waxy kukorica és szója termesztésével foglalkozik, valamint alapanyagok értékesítésével és gabonakereskedelemmel. Folyamatosan bővülünk és agronómiai tanácsadással, valamint innovatív, precíziós technológiai megoldásokkal segítjük gazdálkodó partnereinket a magas minőség és a magas hozamok elérésében. 

Közös jövőképünk van: a mezőgazdasági termelés fokozása és fenntartása, amely hozzájárul az élelmiszerellátás minőségének javításához. 

Az Axereal Hungary irodája Budapesten található, és országszerte rendelkezik silókkal. Szolgáltatásainkat és elérhetőségeinket megtekintheti, hogy megtaláljon minket. 

Champs à renseigner
Image standard
AXHU map
Image lien
our_products
Image lien 2
services

Axereal Közép-Európa

Champs à renseigner
Texte

Az Axereal Central Europe 2015-ben született meg az Axereal fejlesztését követően a térségben. A szervezet 6 országot fed le: Horvátországot, Magyarországot, Szerbiát, Romániát, Bulgáriát és Szlovákiát. Minden országban irodákkal, vetőmagelőállító farmmal, silókkal Horvátországban, Magyarországon és Szerbiában, az Axereal jól megalapozottan jelen van a helyi területen.

Az európai gabonapiaci igények teljesítése érdekében az Axereal részt vesz a teljes gabonakészítési láncban a vetőmagok kiválasztásától és előállításától a gabona agrárüzleteknek történő értékesítéséig. Tevékenységeink a vevői igényeken alapulnak, és a termeléssel összehangolva megfelelő vetőmagokat és egyéb inputanyagokat kínálunk. A pedoklimatikus helyzeteket követve az övezet minden egyes országa speciális vetőmagokat értékesít, miután azokat helyben tesztelték, hogy a partnerek számára minőséget és magas terméshozamot biztosítsanak. 

Champs à renseigner
Image standard
map
Champs à renseigner
Texte

 

Serbia           Axereal Bulgaria            Axereal Slovakia
 

logo          Romania