Wheat

Keresés

Adatvédelmi irányelvek

1. A személyes adatok adatkezelője és címzettjei

Champs à renseigner
Texte

Ezennel tájékoztatjuk, hogy az ezen a weboldalon gyűjtött személyes adatait, és általánosabban, a vállalatunkkal fennálló üzleti kapcsolatával összefüggésben, az Axereal Hungary Kft dolgozza fel. Az összegyűjtött személyes adatokat az Axereal Hungary Kft. dolgozza fel. A személyes adatokat a műszaki szolgáltatóink (a rendelet értelmében vett alvállalkozók) számára is hozzáférhetővé tehessük küldetésük szigorú szükségleteinek megfelelően.

2. A személyes adatok gyűjtésének céljai

Champs à renseigner
Texte

Amennyiben az Ön személyes adatainak egy része szükséges ahhoz, hogy olyan szerződést kössünk, amelyben Ön vagy vállalata szerződő fele, vagy hogy eleget tegyünk egy szabályozási kötelezettségnek, az adatgyűjtés időpontjában értesítjük Önt. Az Ön személyes adatait különböző módokon használjuk fel, attól függően, hogy ön miért került kapcsolatba vállalatunkkal:

- Az Ön által képviselt vállalat által kötött szerződés vagy szerződés teljesítésének igényeihez (a kötelezettségek teljesítése, számlázás, a szerződés teljesítésének ellenőrzése, szállítás, értékesítés utáni szolgáltatások és követelések kezelése, ügyfélfájl, adósságkezelés és peres eljárások, versenyek, lottók vagy bármely, az Ön részvételén alapuló promóciós művelet szervezése);

- Annak érdekében, hogy a szerződés kötése előtt kérésre lépéseket tegyünk (a pályázók kérelmeinek kezelése, a csoportunkra vonatkozó információkérés vagy a becslések elkészítése);

- Jogi, számviteli és adózási kötelezettségeink teljesítése;

- Az Ön adatait arra is felhasználjuk, hacsak nem ellenzi, hogy kielégítsük az elégedettségi felmérések, szükségletek elemzése, szolgáltatásaink minőségének javítása a jobb ügyféltudás, valamint a kereskedelmi kutatási célokra, a az Ön érdekeinek és jogainak korlátait.

3. Az érintett jogai

Champs à renseigner
Texte

Emlékeztetjük Önt arra, hogy joga van hozzáférni, kijavítani az Önre vonatkozó pontatlan adatokat, és a rendeletben előírt esetekben tiltakozni, bizonyos adatok törlését vagy az adatkezelés korlátozását, vagy azok hordozhatóságát az adattovábbításhoz kérni, egy harmadik félnek, hanem az adatok sorsának meghatározásához a halála után. Ha gyakorolni szeretné jogait, kérjük, írjon nekünk a következő címre: 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14. I. em., és csatoljon minden megfelelő igazoló dokumentumot személyazonosságának igazolására, és ha jogi korlátozások vonatkoznak rá, a kérését. Kérését a következő e-mail címre is elküldheti: dpo@axereal.com.

4. A személyes adatok megőrzése

Champs à renseigner
Texte

Az Ön személyes adatait addig tároljuk, amíg azok szükségesek a fent említett célok teljesítéséhez, különösen a következő időszakokban:

 

A szerződések teljesítése

Az üzleti kapcsolat megszűnése után 3 évvel

 

Az ügyfelek jobb ismerete, közvetlen marketing

3 évvel az utolsó kapcsolatfelvétel után

 

Munkaerő-felvétel

A jelölttel való utolsó kapcsolatot követő 2 évelteltével

 

A megszólítási műveletek teljesítése

Az adatgyűjtést vagy az első kapcsolatfelvétel lehetőségét követő 3 év elteltével

 

Hűségprogram (elégedettségi felmérések, panasztételi eljárások és értékesítés utáni szolgáltatások)

Az üzleti kapcsolat időszakában

Az ügyfelek kapcsolatainak nyomon követése (tanulmányok, felmérések, terméktesztelés)

Az üzleti kapcsolat időszakában

 

Ügyfelek felmérésének lefolytatása

Az üzleti kapcsolat időszakában

Versenyek, lottójátékok vagy bármely promóciós művelet megszervezése

az üzleti kapcsolat megszűnését vagy az utolsó kapcsolatfelvétel után 3 évvel

 

A közvetlen üzletszerzési célokat ellenző személyek listájának vezetése

A jegyzékben való bejegyzéstől 3 évvel

 

Az ügyfél és a potenciális ügyfél-állomány létrehozása és kezelése

Az adatgyűjtést vagy az első kapcsolatfelvétel lehetőségét követő 3 év elteltével

 

A bűnözés, a pert megelőző eljárás és a peres eljárás előtti eljárás kezelése

Per előtti úton: a peren kívüli egyezségig vagy ennek hiányáig, a míg a jogi eljárás elrendelése

 

Peres eljárás: a jogorvoslatok kimerüléséig

Cookie-k kezelése

13 hónap


Ezen időszakok végén az Ön személyes adatait töröljük az aktív adatbázisokból, és szükség esetén archiváljuk a törvényben előírt elévülési időt vagy a vonatkozó archiválási kötelezettségeket meg nem haladó időtartamra. A határidők lejárta után a személyes adatok megsemmisülnek.

5. Lépjen kapcsolatba az adatvédelmi tisztviselővel

Champs à renseigner
Texte

Az adatai feldolgozásával kapcsolatos további információkért vagy nehézségekért forduljon adatvédelmi tisztviselőnkhöz (DPO) a következő címen: dpo@axereal.com.