Vetőmagok

Az Axereal Hungary vetőmag kínálatában a sörárpa vetőmagokon kívül bőtermő Isterra búzafajták, valamint különböző nemesítő házak szortimentjéből gondosan kiválasztott szója és waxy kukorica fajták vetőmagjai is megtalálhatóak.

A vetőmagok értékesítése, termeltetési célú kihelyezése, valamint partner-specifikus finanszírozása kapcsán is keresse bizalommal területi képviselőinket.

   Mikrogranulált műtrágya

Az Axereal input anyagok tekintetében - sok más tevékenysége mellett - saját műtrágya termékek kifejlesztésével és forgalomba hozatalával is foglalkozik.

A Loc'Ax Multi 3 az Axereal csoport saját fejlesztésű mikrogranulált starter műtrágyája, melynek összetételét a vállalat saját tápanyagellátási kísérletei alapján határozták meg. A mikrogranulált műtrágya összetétele megfelel a különböző növénykultúrák igényeinek és tartalmazza a fiatal növények fejlődéséhez elengedhetetlen tápanyagokat (nitrogén, foszfor, kén, nyomelemek).

Az Axereal termelői partnerei számára mikrogranulátum-szóró adapter biztosítása által komplex megoldást nyújt a vetéssel egyidejű mikrogranulált műtrágya kijuttatásához, hiszen a cél, hogy a Loc'Ax műtrágyát a vetőmag közvetlen közelébe juttassuk ki a növények potenciáljának maximális kiaknázása érdekében.

A Loc’Ax Multi 3 hatásáról és kijuttatásáról bővebben ide kattintva olvashat.

   Lombtrágyák

Cégünk kínálatában megtalálható az Oligo-Star lombtrágya termékcsalád három eleme.

Starter:

Foszfor és magnézium alapú levéltrágya. Hatékony növénytápláló biostimuláns és talaj aktivátor, amely fokozza a növények tápanyag felvevő képességét.

Valor K+:

Asszimilálható kénben (S-SO3) gazdag biostimuláló nátrium-kálium levéltrágya. Hatékony növénytápláló biostimuláns és talaj aktivátor, amely fokozza a növények tápanyag felvevő képességét.

Proleo:

Bór és molibdén tartalmú talaj – és levéltrágya.

Természetesen úton serkenti a növények tápanyagellátását és aktiválja a talajok ásványi anyagainak feltáródását.