Az Axereal cégcsoportról

Az Axereal Franciaország legnagyobb gabonatermelő szövetkezete, amely éves szinten 5 millió tonna gabonát gyűjt be 13 000 szövetkezeti tagtól, akik az ország éléskamrájának tartott, a Loire völgyétől Dél-Párizsig és Észak-Auvergne-ig húzódó közép-franciaországi régióban folytatják termelő tevékenységüket.

Az Axereal elkötelezett a szövetkezeti tagok termelő tevékenységének támogatása és fenntartása, illetve az élelmiszeripari termékek minőségének előmozdítása mellett. E céljának elérése érdekében az Axereal az ügyfél-elégedettséget stratégiájának középpontjába helyezte.

Az Axereal ügyfelei mellett áll és végigkíséri őket növekedésükben, és lefedi a gabona-üzletág egészét: meghallgatja ügyfelei igényeit, így a megfelelő vetőmaggal látja el őket.

Az Axereal éves szinten 10 millió tonna gabonával kereskedik, ebből közel három millió tonna kerül feldolgozásra a cég Franciaországban és Európa több más pontján található saját üzemeiben liszt, maláta és állati takarmány előállításának céljából.

Különböző szakterületek, az innováció, kutatás és a nemzetközi jelenlét kombinálásával az Axereal olyan tudást halmozott fel, ami lehetővé teszi számára, hogy ügyfeleinek komplex, átfogó, valós hozzáadott értéket képviselő megoldásokat kínáljon és a gabona üzletág kulcsfontosságú szereplőjévé váljon.

Az Axereal 3 218 dolgozót foglalkoztat, éves forgalma eléri a 3,2 milliárd eurót. Érték és jövedelem, illetve piaci lehetőségek teremtésével szövetkezetünk célja, hogy még közelebb kerüljön tagjaihoz, elősegítve jövedelmezőségüket.

Tudjon meg többet az Axerealról >